وظیفه کلاچ در اتومبیل انتقال حرکت چرخشی از یک شفت به شفت دیگر است ، همانطور که در این بخش از سرگرمی نمناک خواهیم گفت در واقع کلاچ وسیله ای برای قطع کردن و یا وصل کردن است که در سیستم های انتقال نیرو بکار می رود. در سیستم های انتقال نیرو، توان و نیروی تولید شده در موتور برای استفاده به شکلی دیگر و یا استفاده در جایی دیگر نیاز به جابجایی و انتقال دارد. برای آنکه بر روی این انتقال نیرو بتوان کنترلی را اعمال کرد؛ باید از کلاچ استفاده نمود تا در زمان توقف انتقال نیرو ، این عمل انجام گیرد.

دلایل خرابی کلاچ خودرو

صفحه کلاچ یک قطعه مصرفی است که دیر یا زود تمام می شود اما موارد زیر می تواندعمر صفحه کلاچ را کمتر کند:

    رانندگی در ترافیک به دلیل ترمزهای متعدد

    با شتاب زیاد رانندگی نمودن

    به موتور در سر بالایی فشار وارد کردن

    تعداد زیاد سرنشینان خودرو

    پا گذاشتن روی پدال کلاچ در حین رانندگی

نحوه کار سیستم کلاچ خودرو و اجزای آن

این بار تحمیل شده البته بسیار اندک است و به همین دلیل به‌طور معمول نیازی به گرفتن کلاچ در هنگام روشن کردن خودرو نیست، اما در مورد خودروهایی که باتری ضعیفی دارند و یا در هوای بسیار سرد، به دلیل آنکه مجموعه روغن‌های به کار رفته در مسیر انتقال قدرت غلیظ‌تر شده‌اند، کلاچ نیروی اضافه بیشتری را به موتور خودرو وارد می‌کند و به همین دلیل توصیه می‌شود در زمستان برای روشن شدن بهتر خودرو کلاچ بگیرید. البته در مورد خودروهایی که موتور آن‌ها به‌خوبی تنظیم شده است و وضعیت باتری مناسبی دارند نیازی به این کار نیست، اما بسیاری از رانندگان برحسب عادت در هنگام روشن کردن خودرو کلاچ می‌گیرند.

نکته:عموما اکثر رانندگان مبتدی، در ابتدای رانندگی شان، پای خود را بیش از حد بر روی کلاچ نگه می دارند و حتی در سرعت نیز پای خود را به صورت آهسته روی کلاچ گذاشته تا در مواقع ضروری آن را بفشارند. درواقع همین موضوع موجب درگیری صفحه کلاچ شده و در طولانی مدت شما را مجبور به تعویض صفحه کلاچ می کند. پس از تعویض دنده، پای خود را از روی پدال بردارید و هیچ وقت حین رانندگی، پای خود را روی کلاچ نگذارید. تماس اندک پای شما با پدال کلاچ، موجب کاهش عمر صفحه کلاچ می شود.

دلایل خرابی صفحه کلاچ خودرو

علت های خرابی صفحه کلاچ خودرو

علائم نشان دهنده ضعیف شدن صفحه کلاچ:

    سفت و خشک شدن پدال کلاچ و از دست دادن حالت ارتجاعی و فنری خود

    افزایش دور موتور در هنگام حرکت و افزایش نیافتن سرعت

    پله پله شدن کلاچ به دلیل خشکی و خرابی سیم کلاچ

    عقب پرت شدن سریع پا هنگام رها کردن کلاچ

    صدا دادن دنده ها هنگام جا زدن

علائم ضعیف شدن صفحه کلاچ خودرو

 


Good Days on the Way کلاچ ,خودرو ,    ,صفحه ,انتقال ,شدن ,صفحه کلاچ ,کلاچ خودرو ,پای خود ,خود را ,در هنگاممنبع

نحوه جدا کردن باتری از ماشین

خودروی برقی

باتری لیتیوم یونی

باتری خورشیدی

روش صحیح باتری به باتری کردن خودرو

بررسی مشکلات برق خودرو

عمر باتری های خودرو برقی

مشخصات

آخرین جستجو ها

چشم انتظارم دانشجوی رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی قیمت پوستر سه بعدی پشت تلویزیون فروشگاه هزارپیچ مرکز خرید پیچ و مهره نقد و بررسی نرم افزارهای اندروید وبلاگ مدیر جوان یک چیزی......؟ بهترین روش کاشت مو جهان دانلود فایل های کمیاب بهترین آموزش آرایشگری بانوان